woensdag 17 mei 2006

Toch niet fotograferen op CycleVision

De organisatie van CycleVision heeft me gevraagd weer te komen fotograferen. Het is kennelijk in de smaak gevallen. Op de poster van CycleVision staan maar liefst 14 van mijn foto's afgedrukt. Ook in Ligfiets& en op andere plaatsen worden mijn foto's gebruikt. Heel leuk.
Ik probeer het aangename met het nuttigen te verenigen. Dat betekent dat ik ook graag met de Quest aan de races deelneem. Als ik race moeten mijn kostbare digitale camera's liefst zo veilig mogelijk opgeborgen zijn. Vorig jaar had ik een halve pitbox ter beschikking. Die bleek overigens door Optima te zijn ingepikt. Als alternatief mocht mijn bus tegenover de pitboxen staan, naast de bus van Ventisit. Ik kon met een gerust hart aan de uurs-race meedoen.
Helaas zijn er nu geen mogelijkheden om de bus op een veilige plaats te zetten. Er kan alleen geparkeerd worden op P4, buiten het feitelijke circuit.
Dit betekent dat mijn camera's op een onbewaakt terrein in de bus moeten achterblijven, iets dat me niet aantrekt.
Reden waarom ik ze maar beter niet kan meenemen en het fotograferen aan anderen zal overlaten.

3 opmerkingen:

Wijnandt zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Wijnandt zei

Hoi Wim,

als ik de weersverwachtingen en het CycleVision programma voor zaterdag en zondag bekijk, lijkt het mij heel interessant om zaterdag voor alleen fotograferen te kiezen. Misschien kun je dan 'n paar spectaculaire Quest-crash opnamen maken dan wel het fotografische bewijs leveren dat Questen kunnen vliegen }:-)

In ieder geval heel veel plezier daar in Zandvoort!

Wim Schermer zei

Hi Wijnandt,
Niet gisteren, maar vandaag zijn er drie Quests gecrasht. Gladheid in de bochten en bochtsnelheden tot 50 km/u bleken voor de Quests nekkenbrekers te zijn.
Ik heb maar in de remmen geknepen om dit onheil af te wenden, is gelukkig gelukt.