zaterdag 7 april 2012

Audi S6 gestolen en Benigne Paroxismale

Dit bericht heeft niks met fietsen te maken. In elk geval betekent het dat ik niet aan fietsen toekom. Ook de mooie ronde naar Texel moest aan mijn neus voorbij gaan.
Wat is er aan de hand? Dinsdagmorgen vroeg werd ik wakker alsof ik zojuist twee liter jenever achterover had geslagen. Het plafond draaide als een bezetene rond. Ik raak licht in paniek en vrees met een hersenbloeding te maken te hebben. Marian belt de huisarts en die komt al snel tot de conclusie dat ik last heb van benigne paroxismale of wel draaiduizeligheid. Heeft iets te maken met een probleem in het middenoor. Bij iedere neiging van mijn hoofd begint het weer te draaien. Na twee dagen op bed wordt het iets beter en ik durf weer uit bed. Wel blijft het de hele week een heel hinderlijk verschijnsel dat een maand kan aanhouden. Een slechte week dus.

Dat het nog slechter zal worden wordt me vandaag duidelijk. Doordat ik geen auto durfde te rijden kon ik mijn deze week gerepareerde Audi niet ophalen. Vanmorgen rij ik naar mijn garage en .... zie mijn auto niet buiten staan. De monteurs grappen dat ze hem verkocht hebben. Even later wordt de ernst van de situatie duidelijk, de net van onder meer nieuwe wielen voorziene S6 is gestolen, gewoon voor de deur van de garage.
Ik krijg de sleutel van de auto mee en ga aangifte doen bij de Politie in Zaandijk.
Best een lastige situatie. Wie is verantwoordelijk voor de auto als ie in reparatie is? Dat muisje krijgt nog wel een staartje.

Wie een metallic zwarte Audi S6 Avant ziet met kenteken 70-NH-BB, bel me even. Niet dat ik veel telefoontjes verwacht, de auto zal inmiddels wel in een Oost-Europese garage staan.

20 opmerkingen:

Gerrit zei

Dat is knudde , Wim .
Of hij is gestript en dan wil je hem niet meer terug.
ik hoop voor je dat er nog wat goeds uitkomt.
Sterkte en met de auto en met de draaiduizeligheid.

Velorydr zei

Wim
I hope you get better soon!
THen you get your car stolen.. That SUCKS!
I hope youe have a better Easter weekend Take care
Larry in Leduc

Velomobiel 412 zei

Dag Wim,

Het zit je niet mee succes met beide zaken,
allereerst hoop ik dat je gezondheid weer op peil komt.

Groet Matthijs

Peter de Rond zei

Tjonge Wim,
Dat is vet balen man, eerst dat draaien in je hoofd en dan die auto weg. Volgens mij ook nog niet zo oud, ja sommige mensen weten gelijk als ze kentekens zien, hoe oud de auto is, maar daar hou ik me niet mee bezig,
Nou eerst maar beterschap, en dan wat de auto betreft succes.
Hoop niet dat er waardevolle spullen voor je inlagen.

Gr. Peter

Wijnandt zei

Goedemorgen Wim,

dat zijn geen leuke berichten her en der in de blogosfeer! Het noodlot is momenteel wel errug druk in de weer daar bij jullie boven het Noordzeekanaal...

In ieder geval hoop ik dat 't gauw weer in orde is met je evenwichtsorgaan. Da's het belangrijkste. En als het met de auto ook nog in orde komt, is dat mooi meegenomen.

Rene van den Berg zei

Beste Wim,

Dat mensen dingen stelen maakt me zo kwaad! Hopelijk
Is het met de verzekering nog een beetje redelijk op te lossen.

De BPPD is inderdaad soms een hele heftige, ik word regelmatig geconfronteerd met mensen die dezelfde klachten en bezorgdheid hebben als jij. Gelukkig valt het meestal mee alleen het kan wel knap lastig zijn.

Succes met allebei!

René

Quesjer zei

He Bah, dat zijn vervelende omstandigheden. Wat de duizeligheid betreft zag ik onlangs een reportage die ging over een loszittend steentje in het binnenoor, en dat werd door een dokter behandeld door het snel draaien van het hoofd. In sommige gevallen leidde dit tot het acuut stoppen van de duizeligheid.
Helaas weet ik niet meer welk programma/zender/ dit betrof ;-(

Maar wel beterschap, en dat het met je auto ook maar goed mag worden geregeld!

Groet van Quesjer

Sebastiaan zei

Hoi Wim,

Geen goede berichten. Gezondheid is een kostbaar bezit. Hopelijk komt het weer helemaal in orde.
Sterkte met alles!

Groet,
Sebastiaan

Cees zei

Dag Wim,
Dat is balen, Mochten we hier je Audi zien, dan trekken we gelijk aan de bel... Had ik eindelijk eens wat conditie en kracht voorsprong op je kunnen nemen ;) lig ik zelf ook in de lappenmand. Sterkte Man en hoop dat alles snel weer goed komt. Groet Cees

Casper Jansen zei

Ach, die Audi, dat komt vast wel goed. BPPD, ik heb ruim 2 jaar geleden een zelfde ervaring gehad als jij. Schrok me ook dood. Het duurt wel even voor het over is. Gelukkig kan je waarschijnlijk vrij snel weer in de Q gaan rijden, want na een heftige aanval komt er doorgaans niet snel een tweede. Beterschap!

Robbedoes zei

Hoi Wim,

Wat een narigheid allemaal.
Hopelijk komt het met je gezondheid weer gauw goed.
De auto is van een andere orde.
Waarschijnlijk zie je die niet meer terug.
Sterkte met alles

Gr
Rob

Wijnandt zei

Hoi Wim,

'n tip, maar wellicht wist je dat al:
http://www.duizeligheidscentrum.nl

velofan zei

Dag Wim,

Minder goede berichten...

Veel sterkte met alles!

Hartelijke groet, Richard

klaas zei

Ik herhaal alle vorige sprekers... dit is zwaar k...

Alle goeds, Wim!

klaas

Anoniem zei

Beste Wim,

Beterschap met het middenoor en hopelijk vinden ze je Audi nog terug. Onbegrijpelijk dat zoiets kan gebeuren terwijl hij nota bene bij de garagist staat.

Groetjes Johan en Marjan

Robert-Jan zei

Met beide situaties heel veel sterkte gewenst Wim. En zoals al zoveel gezegd: Materiële zaken zijn te vervangen, gezondheid daarentegen niet.

Sterkte!

Teun Geeroms zei

Hoi Wim,
ook van mij sterkte met beide situaties!
Teun

barby74 zei

Bij ons is 7 april ook een Audi s6 gestolen. Balen.

Mark zei

Wim en Barby76, ik hoop dat jullie audi's niet gebruikt zijn bij de overval op het geldtransport vanochtend. Dat waren ook 2 snelle audi's volgens ooggetuigen. Misschien een idee om de politie in te lichten en de kentekens nogmaals door te geven?

Wim Schermer zei

De politie weet door mijn aangifte van diefstal dat mijn snelle Audi gestolen is. De politiemensen opperden twee mogelijkheden voor de S6. Meteen door naar Oost-Europa of in een garage wachten op een ramkraak.
Groeten,
Wim