zondag 21 augustus 2016

Loek fietst mee


Na de laatste aanpassingen aan de hoofdsteun, kortere cranks van 10 cm en een 1 mm dikkere aandrijfsnaar is de zijspan klaar voor gebruik. Ook heeft Bram de schade aan de combinatie die ontstond bij de laatste val hersteld.

Marijke, de moeder van Loek schrijft ons:
Geweldig!!! 
Gordels erin en fietsen maar!!
Enorm bedankt voor alle moeite! En bijzonder dat jullie dit voor ons gedaan hebben!! Jullie hebben ons ongelofelijk blij gemaakt! Nu kunnen we weer heerlijk fietsen met het gezin waarbij Loek ook echt beweegt en aan zijn gezondheid wordt gewerkt!!
1000x bedankt!!


Als dank krijgen Bram, Piet en ik ieder een prachtige metalen sculptuur van een ligfietser. Dit is een werkelijk prachtig kunstwerkje in metaal. 

Het heeft een groot aantal uren gekost om de zijspan om te vormen tot een veilig fitness apparaat voor Loek. Wij hebben het met heel veel plezier gedaan. Dank aan Piet Kunis voor onder meer de ontwerptekeningen. Met name ook dank aan Bram Smit, hij heeft het leeuwendeel van het werk voor zijn rekening genomen.


4 opmerkingen:

Willem zei

Wat een heerlijk gevoel moet dit geven! Topprestatie mannen, nog temeer omdat je zelf thuis ook ieder zijn eigen sores heeft; een dikke pluim!!

Wilco Pompert zei

Helmaal met Willem eens!

L@R3NZ zei

geweldig mannen !!

Wijnandt zei

Beter dan Willem onder woorden bracht is niet mogelijk!
De gezichten op de foto spreken boekdelen.