vrijdag 13 april 2012

Eerste 30 Risse dempers onderweg

Vanmorgen stuurt Risse Racing mij twee fotootjes van de eerste 30 dempers. Deze dempers zijn gisteren naar Nederland onderweg gegaan. De volgende zending van 30 dempers is over een week klaar en zal twee weken later in Nederland arriveren.
De eerste 30 bestellers kunnen hun demper rond eind van deze maand, begin mei verwachten. De latere bestellers twee weken later.

De door jullie bestelde titanium draadeinden zullen in de dempers worden gemonteerd. Let aub op. Als je een demper voor de Mango bestelt, bestel dan ook de 'Mango vork voor Risse'. Er worden dan drie onderdeeltjes meegeleverd waarmee de demper optimaal voor de Mango wordt aangepast. Ga niet zelf het standaard vorkje van de bovenste ophanging aanpassen, er blijft na het tappen van 8 mm draad in het vorkje te weinig materiaal over. Als het verzwakte vorkje breekt kun je niet verder rijden en ontstaat er onnodige schade.
Bram Smit rijdt nu een week met zijn Mango met Risse demper. Zijn ervaring is dat de wegligging enorm verbetert en ook de acceleratie van de Mango verbetert. Tijdens accelereren zakt de Mango met standaard demper wat in en gaat zo een deel van de energie verloren. De Risse demper doet dit niet.

Voor levering zullen Jan Reus en ik een instructie video maken van de vervanging van de standaard demper voor de nieuwe Risse demper.

1 opmerking:

Pjotr320 zei

Goed werk van o.a. jou en de firma Risse. Mijn K kwam standaard met een goede demper en ik kan beamen dat goede demping heel fijn is in een VM. Essentieel eigenlijk.

Ook nog het beste gewenst met de Benigne en de afwikkeling van de diefstal van de stoere A6.