vrijdag 3 augustus 2012

Quesjer nu helemaal klaar

Door een misverstand tussen Paulus en mij zijn de eerste foto's van Paulus' nieuwe Quesjer toch iets te vroeg op het web verschenen. Paulus heeft de Quest XS nu helemaal afgemaakt en hij stuurde vandaag een door hemzelf gemaakte fotoserie.
Deze gaan hierbij.
'Hoe vervoer je een racekap op een Quest', vraagt Paulus bij wijze van grap. Nou, op een aanhangwagen :).
Het eindresultaat is werkelijk schitterend.

Voor degene die in een bijna net zo mooie Quest wil rijden, de geel-blauwe Quesjer waarin Paulus tot nu toe reed, is te koop.
De laatste foto is van de 26" Quest Quesjer. Niet alleen van buiten exclusief, maar ook qua uitrusting superieur.

2 opmerkingen:

Quesjer zei

Haa Wim,

Hij is nog niet helemaal klaar, je weet het, maar hij is wel rijklaar, en hij "wil best van de plek af". Er komen nog enkele vuurrode accenten bij, waarvan de eerste, de rood-refelcterende achterkant, er dus al op zit.
Nu nog wieldoekjes en spiegelkapjes. En natuurlijk de electrische installatie. Die staat wel bovenaan het lijstje hoor. Rem- en achterlicht, koplamp en knipperlichten vindt ik wel een vereiste, zeker als je met kap op rijdt, want dan zijn de optische signalen zo ongeveer het hele contact met de andere verkeersdeelnemers.

BoCycle zei

Wouw, die eerste Esher Quesjer was al prachtig, maar deze nieuwe ziet er met zijn racekap nog mooier uit. Ik wens Paulus veel mooie fietskilometers toe.