zondag 15 juni 2008

Schaalmodel Quest

Gistermiddag bezorgt de TNT bode een doos van Velomobiel.nl. Gek, ik heb toch niks besteld? Ik maak de doos open en netjes verpakt zit daar een prachtig schaalmodel van een 26" Quest in. Ik kan mijn geluk niet op, fantastisch!.
Waar heb ik dat aan te danken? Een begeleidende brief van Velomobiel.nl geeft het antwoord. Ymte schrijft onder meer:'Op de foto zie je Julian Garoste uit Frankrijk. Vorig jaar heb ik hem ontmoet in Emden tijdens mijn fietsvakantie. Hij was op de terugreis van een drie jarige wereldreis per fiets. Hij was enthousiast over de velomobielen en wilde graag bij ons het vak leren. Je geld hebben we gebruikt om de stage mogelijk te maken. Hij heeft naast het nodige productiewerk twee modelquesten gemaakt. Een zeer goede leerling, zijn opleiding en werkervaring als juwelenmaker was daar ook zeker een basis voor.
Eén van de twee modelquesten is voor hemzelf, de andere als dank voor jou.
Groeten, Allert, Theo, Julian en Ymte.


Zoals bekend heb ik dit jaar veel winst gemaakt bij de verkoop van mijn gebruikte Quest. Hoewel ik het spel om zo veel mogelijk voor de Quest te krijgen erg leuk vind, is het niet per definitie nodig dat het geld in mijn eigen portemonnee verdwijnt. Naast een bedrag voor de sponsoring van wereldrecords voor ligfietsen, heb ik ook Velomobiel.nl een bedrag gegeven. In principe om een naar pech geval te kunnen helpen, dit naar het oordeel van Velomobiel.nl, maar de uiteindelijke bestemming vind ik perfect.
Ik ben erg blij met het schaalmodel, zeker omdat ze niet te koop zijn. Nogmaals hartelijk dank Allert, Theo, Julian en Ymte.