woensdag 9 juni 2010

Foto's tijdens en na 1-uurs wedstrijd

Van de 1-uurs tijdrit zijn enkele foto's van mij genomen. Ik weet helaas niet wie de makers zijn, omdat er op de link naar de foto's alleen maar een voornaam staat. Wel denk ik dat de foto's na de race van Thomas van Schaik zijn. Mag ik ze zo plaatsen Thomas?
Als de andere makers zich willen melden zal ik onmiddellijk naamsvermelding doen. Uiteraard hoop ik dat de foto's op mijn blog mogen blijven staan.
Opvallend op de foto van de Quest is dat de schaduw van de racekap aantoont dat de kap slecht aansluit op de rand van het instapgat. Als Kees nog weer een keer komt zal ik dat probleem, met Kees onder de kap, van buiten bekijken en proberen op te lossen. Nu steekt de kap aan de achterkant meerdere centimeters omhoog en zal dat de snelheid geen goed doen.
Op de foto's is heel goed te zien hoe helder het nieuwe viziermateriaal is. Dit maakt ook het zicht op het minispiegeltje zo goed dat dit een voortreffelijk beeld oplevert van snellere deelnemers die mij tijdens het aansnijden van een bocht links zouden willen passeren.