woensdag 10 juni 2015

CycleVision 2015, zelf rijden met VeloTilt?


Het weekend van 20 en 21 juni, volgende week dus, komt rap naderbij. Dan wordt het traditionele CycleVision evenement gehouden. Deze versie zal grootschaliger en veel diverser zijn dan vorige evenementen. 
Het programma is zeer uitgebreid met races, spinningmarathon, Striderbikes, fietstoertocht, MTB tocht, probeercircuit, lezingen, verkoopstands,  en nog veel meer. Het programma kun je hier vinden:
http://www.cyclevision.nl/content/programma-en-openingstijden
De algemene site http://www.cyclevision.nl is heel informatief en zeer de moeite waard.
Wil je met de wedstrijden meedoen schrijf dan snel in want dit kan tot 13 juni.

De VeloTilt komt uiteraard weer mee naar CycleVision. In principe ga ik de uursrace op zondag meerijden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de toertop. Ook deze komt mee naar Venray.We nemen ook de ongestroomlijnde VeloTilt mee naar Venray. Op deze fiets worden alle ontwikkelingen eerst getest. Daarna worden de onderdelen gedupliceerd en in de gestroomlijnde versie ingebouwd. De ongestroomlijnde VeloTilt nemen we mee voor die fietsers die weleens met een VeloTilt willen rijden. De fiets zal het hele weekend beschikbaar zijn voor proefritten op het probeercircuit.


Dit jaar hou ik zowel op zaterdag als op zondag weer een lezing over de VeloTilt. Uiteraard is de fiets tijdens de lezing te zien. Mijn lezingen zijn te volgen:

Zaterdag 11.00 - 12.00 uur Velozinezaal
Zondag   13.00 - 14.00 Wielercafé (grote zaal boven)