dinsdag 31 mei 2011

Deelbare kettingtandwielashouder leverbaar

Na een laatste serie verbeteringen aan het ontwerp van de deelbare kettingtandwielashouder, is het definitieve ontwerp nu helemaal naar mijn zin. Het is een fraai kunstwerkje in aluminium geworden waar ik best wel een beetje trots op ben. In deze laatste versie is de aanslag op de opstaande rand van de tunnel vergroot. T.b.v. een makkelijke, gelukkig éénmalige montage, is een zoekkant gemaakt aan zowel de ingang van de draad als van de boutjes.
Om het uiterlijk te verfraaien en de laatste scherpe randjes te verwijderen, zijn de definitieve ashoudertjes getrommeld.
Zoals eerder genoemd is het voor het schuiven van het kettingtandwiel over het stalen 8 mm asje, van belang dat de rechterflens wordt afgedraaid tot 64 mm. Hierdoor kan het kettingwiel niet langer vastlopen op de oplopende bodem van de tunnel. Die kettingtandwielen zijn nu in voorraad.
De kettingtandwielashouder is nu ook royaal op voorraad.

Degenen die eerder via mail of anderszins een kettingtandwielashouder bestelden of belangstelling toonden zal ik rechtstreeks benaderen, anderen verzoek ik deze via de webwinkel te bestellen. Vergeet niet het kettingtandwiel erbij te bestellen. Tijdelijk krijgen de bestellers er vier gratis O-ringen bij zodat vele duizenden kilometers in alle rust kunnen worden afgelegd.