zondag 13 juli 2008

Ligfietsers op visite

Drie weken geleden schrijft Peter de Rond in een mailtje:'12 juli fiets ik samen met Ben Wielheezen een rondje IJsselmeer in drie dagen. we gaan vrijdags weg en komen zondags thuis. Lekker rustig, en we overnachten bij Niels Vogel en Marcel Vriezekolk, maar komen ook vlak bij jou langs. Heb je bouw gevolgd via de web-site en ben toch wel benieuwd hou het er nu echt uitziet.Kunnen Ben en ik op de koffie komen de 12de. zal rond het middaguur of later zijn schat ik. We komen dan bij Niels weg en gaan via Amsterdam en zo door naar Marcel'.
Heel leuk natuurlijk en vanmiddag komen Peter, Ben, Niels Vogel en zijn vrouw bij ons aan. Het zijn net verzopen katten, ze hebben en heel zware regenbui voor de kiezen gekregen. Na de koffie laat ik ze onze stolp zien. Die valt wel in de smaak.
Na een broodje gaan Peter en Ben via Marken onderweg naar Marcel en Wendy in Almere, Niels en zijn vrouw gaan terug naar Schoorldam.
Ik maak een foto van het voor vertrek gereed staande viertal. Niels zit in de Mango van zijn vrouw, zij rijdt in de Quest van Niels. De Quest rijdt veel lichter, prettig voor haar en Niels kan wel iets zwaarder trappen.