dinsdag 11 november 2008

Rescue foto's en Nikon D700

20 oktober komen Kees van Hattem en Pé Koomen vrijwel tegelijkertijd aan op Woude 6. Ik maak een paar foto's bij het vertrek van de beide Quest piloten. Door een 'foutje bedankt' van mijzelf wis ik de geheugenkaart zonder dat de foto's op de computer staan. Bij de nieuwe Nikon D700, een wel heel mooie full-frame spiegelreflex, koop ik een 8 Gb Sandisk Ultra III kaart. Daar zit Rescue Pro software. Echter .... op een mini CD en daar kan de Apple MacBook Pro met zijn inslik DVD drive niet mee overweg.
Via het internet schaf ik een beperkte versie van Boomerang aan. In no-time zijn de gewiste foto's, ik had de SD kaart van de Nikon D40X zelfs geformatteerd, weer boven water.
Daarom mannen, wat verlaat, het fotootje alsnog op de blog.

Moderatie reacties gestart

Op deze blog wordt soms door mensen anoniem gepost. Ik vind dat niet prettig maar tot nu toe heb ik dat geaccepteerd. Een recent fenomeen is het posten door Mick Leemans. Mick houdt er vaak niet de goede gewoonten op na die gebruikelijk zijn op internetforums. Daarom is Mick, alias Spoedmick, eerder van het ligfietsforum op Googlegroups verwijderd. Ik had hem daar eerder al in mijn spamfilter gestopt. Ik heb Mick enkele keren gewaarschuwd onzin, ongepaste grappen, pesterijen e.d. achterwege te laten. Hij belooft iedere keer beterschap en.... gaat dan weer in de fout.
Daarom heb ik helaas de moderatie van reacties gestart. Dit betekent dat reacties niet direct op de blog komen, maar eerst aan mij ter beoordeling worden voorgelegd. Pas als de reactie fatsoenlijk en to-the-point is, laat ik deze op de blog verschijnen.
Reacties van Mick laat ik niet meer door. Ook volledig anonieme reacties komen niet meer op de blog. Reacties mogen wel via de anonieme methode worden geplaatst, maar als nergens duidelijk is wie er reageert, plaats ik ze niet meer.