donderdag 26 februari 2009

Kees en Marian op de kiek

Vanmorgen vroeg, ik lig nog lekker in mijn nachtleger, gaat mijn iPhone. Mijn vrouw Marian is te laat om op te nemen en na de douche zie ik dat de familie Van Hattem heeft gebeld. Of ik foto's wil maken voor een advertorial in 'Gezicht van de Zaak'. Natuurlijk wil ik dat. Niet met de fiets, zo'n fraaie Nikon D700 stop ik niet in een Quest.
Bij Kees thuis aangekomen staat Kees' vrouw Marian al te springen van ongeduld. Met het fietspak aan zit ze in de Alleweder. Eerst maar eens koffie.
We besluiten naar het park van Luna te rijden. Omdat ik niet overal met de auto kan komen rijdt Kees een forse omweg. Marian heeft al een paar jaar niet gefietst en dat is te merken. Ze begint met 28 km/u, maar na een tijdje zakt dat af tot 22 km/u. Marian draagt Kees op zich terug te laten zakken en uiteraard doet Kees dit :). Marian grijpt de rand van het instapgat van de Quest vast en laat niet meer los. Rijdende voort leg ik dit vast.
In het park van Luna maak ik een paar aardige foto's van de BV Ramira.nl. Een controleur op een elektrische scooter stopt en ik zeg hem dat ik hier eerder een controleur op een fiets had verwacht. De man moppert wat dat ik me nog niet eens heb voorgesteld. Uiteraard doe ik dat vervolgens en de man rijdt er stil vandoor.
Na de foto's ga ik weer naar De Woude en zet even later de foto's in hoge resolutie op Picasa. Wat gaat dat trouwens prima, een heel verschil met het archaïsche iWeb van Apple zelf. 50 Mb staat in 12 minuten op Picasa, Apple's iWeb is daar 2 uur mee zoet.
Zijn er lezers met een persoons gebonden budget die begeleiding nodig hebben tijdens bijv. vakanties, ga dan eens naar ramira.nl.
Hiermee eindigt deze advertorial :)