donderdag 24 maart 2011

Morgen nieuwe Quest

Jan van Steeg heeft gisteren zijn nieuwe carbon Quest opgehaald. Dit is een witte met brede carbon band over de top. Deze fiets was voor mij bestemd, maar ik heb om reden van betere zichtbaarheid gevraagd een gele met transparant donkere carbon streep te laten maken. Jan, op zoek naar een zo licht mogelijke wedstrijdfiets, is heel blij met de tip en deze fiets wordt licht afgemonteerd. Met complete verlichting, Ventisit, standaard velgen en remtrommels weegt de nieuwe Quest 25,8 kg. Dit is zeker de lichtste volledig uitgeruste productie Quest ooit.
Helaas lukte het maken van de brede carbon streep niet bij mijn gele Quest. Het wordt dus ogenschijnlijk een 'gewone' Quest, maar wel een van 27,8 kg. Een mooi gewicht voor toer doeleinden en af een toe wedstrijdje.
Morgen om 8.30 uur verzamelen zich de eerste escorte rijders bij het fiets viaduct in Avenhorn.
Dan door naar Jan Reus bij Stefan van den Berg om mijn oude racekap even af te geven en mogelijk een nieuwe mee te nemen.
Rond 9.30 uur verwachten we bij de Zijlweg in Enkhuizen te zijn, waarna de aankomst bij Velomobiel.nl in Dronten rond 11.30 uur zal zijn.