zaterdag 7 april 2012

Audi S6 gestolen en Benigne Paroxismale

Dit bericht heeft niks met fietsen te maken. In elk geval betekent het dat ik niet aan fietsen toekom. Ook de mooie ronde naar Texel moest aan mijn neus voorbij gaan.
Wat is er aan de hand? Dinsdagmorgen vroeg werd ik wakker alsof ik zojuist twee liter jenever achterover had geslagen. Het plafond draaide als een bezetene rond. Ik raak licht in paniek en vrees met een hersenbloeding te maken te hebben. Marian belt de huisarts en die komt al snel tot de conclusie dat ik last heb van benigne paroxismale of wel draaiduizeligheid. Heeft iets te maken met een probleem in het middenoor. Bij iedere neiging van mijn hoofd begint het weer te draaien. Na twee dagen op bed wordt het iets beter en ik durf weer uit bed. Wel blijft het de hele week een heel hinderlijk verschijnsel dat een maand kan aanhouden. Een slechte week dus.

Dat het nog slechter zal worden wordt me vandaag duidelijk. Doordat ik geen auto durfde te rijden kon ik mijn deze week gerepareerde Audi niet ophalen. Vanmorgen rij ik naar mijn garage en .... zie mijn auto niet buiten staan. De monteurs grappen dat ze hem verkocht hebben. Even later wordt de ernst van de situatie duidelijk, de net van onder meer nieuwe wielen voorziene S6 is gestolen, gewoon voor de deur van de garage.
Ik krijg de sleutel van de auto mee en ga aangifte doen bij de Politie in Zaandijk.
Best een lastige situatie. Wie is verantwoordelijk voor de auto als ie in reparatie is? Dat muisje krijgt nog wel een staartje.

Wie een metallic zwarte Audi S6 Avant ziet met kenteken 70-NH-BB, bel me even. Niet dat ik veel telefoontjes verwacht, de auto zal inmiddels wel in een Oost-Europese garage staan.