dinsdag 3 februari 2015

We moeten verder

Na de vorige posting is er een storm van reacties losgebarsten. Op mijn blog is door tientallen lezers gereageerd. Deze heb ik allemaal gepubliceerd, ook kritische. Via mail heb ik nog veel meer reacties ontvangen. De teneur is duidelijk. Gewoon doorgaan, wat ik doe wordt door de grote meerderheid van de lezers blijkbaar gewaardeerd.

Het advies van verschillende lezers om te trachten de verschillen te overbruggen is een goede zaak gebleken. We hebben enkele keren contact gehad. Daaruit bleek dat enkele reacties van wel heel persoonlijke aard waren. Dat is hem niet in zijn koude kleren gaan zitten. Dit kan nooit de bedoeling zijn.

Wim heeft enkele gewraakte postings aangepast en mij duidelijk gemaakt dat ie zijn toekomstige postings nog een keer zal doorlezen voor ie ze publiceert. Uiteraard zal aan zijn kritische mening terecht niks veranderen.

Ik dank eenieder die zijn mening heeft gegeven.

Want er zijn nog zoveel leuke dingen om uit te zoeken. Zou een Shredda lichter lopen dan een F-lite?
Zou het niet leuk zijn om te weten hoe ERW wielen onder een Quest en VeloTilt functioneren? Ik heb  een goed contact met de uitvinder en fabrikant. Het zou zo maar kunnen dat mijn Quest en de VeloTilt worden uitgerust met ERW wielen.