dinsdag 16 oktober 2012

Ventisit nek- hoofdondersteuning

Ventisit maakt mooie en comfortabele zitmatten voor alle ligfietsers. Ik rij er al vanaf de eerste dag mee. Minder bekend is dat Ventisit ook fraaie producten maakt voor ondersteuning van nek en hoofd in velomobielen en tweewielige ligfietsen. Bart van Crasbeek, de geestelijk vader achter Ventisit, levert inmiddels ook heel veel producten voor rondvaartboten, kano's, rolstoelen, horeca e.d.

Bart ziet zo nu en dan dat ik met een auto vol pakjes naar het postkantoor rij. 'Als je toch al zo veel producten voor ligfietsers verstuurt, kunnen mijn nekrollen daar dan ook niet bij?". Natuurlijk kan dat Bart. Daarom staan er vanaf vandaag 3 nekrollen en één hoofdkussentje bij voor gewone ligfietsers.

Zelf rij ik al weer even met de nekpad. Zie bovenste foto. Deze zit comfortabel rond de rand van het instapgat. Bovenaan zit ie vast met klittenband, aan de onderkant met een tiewrap aan de klerenhanger. Als bonus kunnen ze ook wat goedkoper worden. Ook zullen er straks Ventisit vloermatten voor Quest en Strada leverbaar worden.

De neckpad op de onderste foto is niet direct voor velomobielen bedoeld maar meer voor tweewielers. De Ventisit producten staan nu in de webwinkel.