maandag 19 april 2010

Labels op deze blog

Na mijn ergernis over het verwijt op de Google ligfietslijst als zou ik ongegeneerd mijn blog promoten, nam niemand het voor mij op. Of de andere lezers waren het met het verwijt eens, of wilden zij geen tegengas geven aan Van E. In ieder geval kwamen er op mijn blog wel een aantal positieve reacties binnen, allemaal met de aansporing toch vooral door te gaan met melding op de lijst van nuttige bijdragen op mijn blog.
Ik zal dat toch niet meer doen. Ik heb gewoon geen behoefte me ergens aan te ergeren. Wel wil ik graag van de goed bedoelde opmerkingen leren en zal vanaf nu labels aan mijn berichten toevoegen. Ik zal kijken of en in hoeverre ik terug zal gaan in de tijd of alleen belangrijke items zal labelen.

4 opmerkingen:

Robbedoes zei

Hoi Wim,

Ik lees je bevindingen altijd graag.
Op de ligfietslijst is er altijd wel een spanningsveld.
Op deze manier oplossen is een goed idee.

Gr
Rob

Reinout van Rees zei

Post gerust een linkje van tijd tot tijd. Ik heb zelf toendertijd niet gereageerd om niet nog meer ontvlambare stoffen op het vuur te gooien.

Practische tip 1: gebruik niet teveel labels. Bijvoorbeeld door alleen de dingen te labelen waar je anderen als groep artikelen naar wilt verwijzen. "fotos", "quest". Hoeveel mensen zijn specifiek naar de "durano" band op zoek?

Practische tip 2: voeg een label "banden" toe :-) Daar was het oorspronkelijk om te doen: een handig middel om alle banden-artikelen terug te vinden.

Velen op de mailinglijst hebben een "signature" met naam, website enzo onderaan alle mailtjes. Keurig volgens de etiquette (als het max 3 regels is). Niets op tegen om daar een linkje in te zetten naar http://wimschermer.blogspot.com/search/label/Banden ....

Wim Schermer zei

Hi Reinout,
Dank voor je tips, dat is heel wat opbouwender dan dat azijnige gedoe op de Google lijst. Ik heb mijn buik er zo vol van dat ik me daar niet meer laat zien.
Groeten,
Wim

mo zei

Hallo Wim, Ik waardeer je (banden) onderzoeken zeer en hoop dat je je niet teveel aantrekt van sommige merkwaardige reacties op het forum.
gr monique