donderdag 16 juni 2011

Bandentest nu gelabeld, Canon G10 total loss

Alle bandentests die vanaf 2007 zijn gedaan waren niet eenduidig te vinden. Door alle berichten te labelen met de tag 'bandentest' zijn alle 17 berichten over tests nu direct te vinden. Scroll naar beneden tot onder de rubriek populaire berichten. Daaronder staan de labels. Klik op de derde van boven en alle tests komen in chronologische volgorde in beeld.

Ik heb mijn Canon Powershot G10 na de herhaalde zwempartij naar een Canon reparatiebedrijf gestuurd. De offerte voor de reparatie bedraagt maar liefst ruim 246 euro. Dat is echt teveel van het goede en de camera komt ongerepareerd retour. Maar eens kijken naar een goede opvolger. Mogelijk wordt dat een Olympus Pen of andere grote sensor camera.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Wim,
Kijk op www.dpreview.com hier staan goede test rapporten van de meeste camera's en ze zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. Ik gebruik de Canon G12, heel fijn.
Veel succes

Wim Schermer zei

Beste anoniem,
Ik ken dpreview al jaren en de G12 is ook een kandidaat. Als je echter kijkt naar de prestaties bij weinig licht, dan is de grotere sensor toch wel heel veel beter.
Ik mag nog even nadenken, de Panasonic FS30 doet het heel aardig.
Groeten,
Wim