vrijdag 19 juli 2013

VeloTilt tweede maldeel gereed


Vandaag is het tweede maldeel op de plug gemaakt.

Jan Reus schrijft:
'Jeroen was er vandaag en heb met hem het tweede maldeel er opgeplakt.
Het drogen ging erg snel vanwege de warmte, was doorwerken maar doordat het snel droogde kon later op de dag de flensrand al worden verwijderd. De plug is gedraaid en we hebben hem nog een keer in de was gezet klaar voor het laatste maldeel.
Aanstaande zaterdag gaan we het derde en laatste maldeel er op plakken'.

De werkwijze is eerder hier beschreven. Er zijn nu twee maldelen gereed. Deze blijven op de plug zitten tot het derde deel is aangebracht en uitgehard. Zoals Jan schreef zal dit derde deel komende zaterdag worden gemaakt. Dan wordt het spannend. Zullen de maldelen willen lossen, liefst zonder schade.


3 opmerkingen:

Quezzzt zei

Spannend Wim...

Zowiezo de hele ontwikkeling en dan helemaal als ie op de wielen staat en getest gaat worden.

Omdat het een heel nieuw iets is zullen jullie wel op wat problemen stuiten. Maar waarschijnlijk niets waar de velomobieguru geen antwoord op heeft ;-))

Wim Schermer zei

Quezzzt,
Ja, het is heel spannend, voor iedereen in het team. Iedereen werkt er met heel veel plezier aan.
We zijn allemaal heel benieuwd naar het resultaat.
Groeten,
Wim

Robert-Jan zei

Ik heb al een afspraak bij de plastisch chirug gemaakt om een paar centimeter lengte uit mijn lichaam te verwijderen... man man man man wat zou ik graag in de Velotilt passen, maar met mijn 1m93 en boomlange benen wordt dat waarschijnlijk toch een probleem.

Ik blijf het volgen Wim, hoe kan het ook anders. Als'ie af is weet ik zeker dat het veruit de allermooiste, slankste velomobiel is.

Succes nog even met de voortgang.