zondag 18 augustus 2013

Maxi vizier


Op speciaal verzoek van enkele Questrijders heb ik een veel groter vizier gemaakt. Dit zogenaamde maxi vizier is 82 cm lang en 25 cm breed. De reacties van de gebruikers zijn overweldigend positief. Zij dringen er allemaal op aan dat ik het vizier in de webwinkel opneem.

Het 9 cm brede mini vizier geeft meer snelheid en minder windgeruis. Het 25 cm maxi vizier doet daar nog een flinke schep bovenop. In de fiets is het nu vrijwel stil. De bescherming tegen regen is rijdend bijzonder goed en maakt in heel veel gevallen de benauwde schuimkap overbodig. Het maxi vizier heeft bovenop drie bevestigingslippen en wordt aan beide zijden met klittenband tegen de body gekleefd.
Je kijkt nu standaard door het vizier heen. Wil je evenwel over het vizier heen kijken dan trek je vizier makkelijk omlaag voor een ongehinderd zicht.
Vanaf nu in de webwinkel te bestellen voor € 29,90 incl. btw.6 opmerkingen:

Peter de Rond zei

Mooi vizier Wim,
Zoals je weet rij ik al 2 jaar met deze maat met volle tevredenheid.
alleen, (als je niet erg vind)je manier van bevestiging, klittenband op de body is niet erg professioneel.
Doordat je de schuimkap niet meer nodig bent kun je de bevestiging in de rand wegwerken, hierdoor heb je nog minder weerstand, zie mijn schrijven van 21 maart 2012.
Gebruik je het vizier niet, dan heb je ook geen last van het klittenband, daarnaast heb je nog een klein schermpje nodig voor het schoonhouden van het vizier, maar daar weet je alles van.
Succes, Peter

Wim Schermer zei

Hi Peter,
Deze manier van bevestigen is maar één van de mogelijkheden. Op deze manier kun je het vizier van heel rechtop tot heel vlak zetten. Daarbij moet je mogelijkheid hebben om alle bevestigingspunten te verplaatsen. Bij jou mooie manier staat de stand min of meer vast.
Overigens kan dit maxi vizier ook op jouw manier worden bevestigd. Gewoon de drie lippen de andere kant ombuigen. De klittenband wordt los meegeleverd.
Groeten,
Wim

Wim Schermer zei

Hi Peter,
Bij gebruik van de racekap, dat doe ik nogal eens, wil je geen klittenband in de rand van het instapgat hebben.
Groeten,
Wim

Wijnandt zei

Leuk dat deze verbeteringen steeds beter gaan lijken op wat voorop 'n cabrio zit! Gelukkig blijft 't onderdeks wèl 'n fiets :-)

Adam Burnhams zei

Because of the hills in England I can get to 105kph. Will the visor be strong enough to cope with the wind?

Wim Schermer zei

Adam,
In this case it is maybe better to make it in 1 mm in stead of 0,75 mm. With somewhat longer lips it will work I guess.
Best regards,
Wim