zondag 2 juni 2013

Bende van Cees komt langs bij Velomobielonderdelen.nl


Vanmiddag om half twee meldt Arnold Stokkel dat ze met 6 man en twee splinternieuwe Questen op weg gaan van Velomobiel.nl in Dronten naar Enkhuizen. Het is de bedoeling even de nieuwe werkplaats te bekijken en uiteraard ook de vorderingen met de VeloTilt in ogenschouw te nemen.

Ik schat in dat ze gemiddeld 34 km/u tegen de wind zullen rijden en rond 15.00 uur in Enkhuizen zullen zijn. Dat blijkt perfect te kloppen. Jan Geel, Arnold Stokkel, Remke Geldermans (nieuwe XS), Cees Roozendaal (nieuwe carbon Quest), Piet Kunis en Willem Vierbergen rijden precies om drie uur voor. De werkplaats valt in de smaak bij de mannen. De nu super glanzend gepolijste VeloTilt plug ziet er nu onwaarschijnlijk mooi uit. Jeroen is bezig met voorbereidingen om de mallen te maken.

De appelflappen vinden gretig aftrek en drinken willen de mannen ook wel. Remke heeft nog niet eerder zo'n rit gemaakt en heeft heel hard moeten werken. Ook Piet Kunis heeft flink gebuffeld om de Questen bij te kunnen houden. Even tijd voor een groepsfoto van alle fietsen met de VeloTilt plug net in het midden te zien. Tegen vieren vertrekt de groep weer naar de diverse eindbestemmingen in Noord-Holland. Zelf neem ik de auto richting De Woude. Na alle fysieke malheur van de laatste tijd, het gaat een stuk beter nu, is een rit van bijna 200 km naar Dronten nog een brug te ver.

Remke en Cees, proficiat met jullie mooie nieuwe fietsen.

8 opmerkingen:

Klaas zei

Zo!

Die glimt als een hondenlul in de maneschijn!

Klaas.

John Dankers zei

Een plaatje, Wim! Voor deze vorm heb ik al een hele mooie special paint job in gedachten, kan niet wachten tot wanneer de Velotilt op de markt komt...

Wim Schermer zei

Dag John,
Ja, de vorm is echt prachtig. Eerst maar eens een prototype bouwen. Daarna wordt besloten of het al dan niet een commercieel product wordt.
Groeten,
Wim

Unknown zei

Laat je ook foto's zien van de productie van de mal?
Ik ben benieuwd hoe dat in zijn werk gaat op de deelnaad.
Hopelijk is de proto een succes.

Wim Schermer zei

Rudolf,
Jazeker, alles blijft gefotografeerd en gerapporteerd worden.
Wij zijn zelf allemaal heel benieuwd naar het prototype.
Groeten,
Wim

Gert Reilink zei

Die oranje quest vind ik leuk. De combinatie oude verlichting en nieuwe lampen geven hem echt een leuke snoet.

Arnold, Hoorn (West-Friesland) zei

Tja, en dan te bedenken dat het op de foto toch weer minder spectaculair is dan in het echt. Wim, nog bedankt voor je gastvrije ontvangst. Ben echt heel benieuwd hoe dit project verder gaat maar met de andere vaklieden erbij en deze plug.......zou hem bijna zo al bestellen.

Arnold, Hoorn (West-Friesland) zei

the iffvnrpe