woensdag 30 december 2009

Dom Utrecht panorama

Tijdens de parade voor de Dom gedurende de Oliebollentocht maakte ik drie opnamen met de Canon Powershot G10. Met speciale panorama software van Calico zijn deze drie opnamen tot één panorama samengesmeed. De resulterende TIFF foto is met bijna 20.000.000 pixels ongelofelijk gedetailleerd, zelfs in gecomprimeerd JPG formaat blijft daar nog veel van over. Iedereen die op de foto staat is uitstekend te herkennen.
Kijk voor deze foto in hoge resolutie op:
http://tinyurl.com/ydcwv3e
Downloaden is OK.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wim,
rare vraag misschien, maar staan jouw foto's ook op Picasa? Dan zal ik er namelijk nog een aparte link naar leggen in het bericht op ligfiets.net naar die locatie.
Groeten,
Jack

Wim Schermer zei

Hi Jack,
Nee, behalve deze ene dan. Maar het is een kleine moeite en zal dat straks even doen. Ik heb het gemiddeld niet zo op die massale dump van onscherpe, verkeerd belichte, van te grote afstand gemaakte foto's.
Groeten,
Wim

cyclevision zei

Wim,
dank je, ik heb er een linkje naar gelegd. Blogs vind ik zelf ook mooier vandaar dat ze bovenin het bericht worden genoemd.
Op zich is er natuurlijk veel verschil tussen dumps van mensen die alles neerzetten wat ze hebben en de pagina´s van mensen die met goed materiaal fotograferen met `gevoel` voor fotografie.

Overigens ben ik geen redacteur van het clubblad hoor.
Groeten,
Jack