donderdag 1 juli 2010

Ventisit nekrol

Monique Rensen stuurde me een foto van een heel nuttige accessoire voor haar carbon Strada. Het is een nekrol van Ventisit. Zoals bekend heeft het stuk ibiliet dat tegen de verticale zijde van de tunnel achter het hoofd is bevestigd als steun voor het hoofd geen zin. Vrijwel niemand komt er met zijn hoofd tegen aan. Wel is het nuttig om te voorkomen dat een helm de tunnel beschadigt.
Zelf rij ik al jaren met een zelf gemaakte nekrol. Veel velomobielrijders hebben een variant daarop gefabriekt. Niet altijd even fraai.
Monique heeft Ventisit weten te verleiden om een nekrol te maken van hetzelfde materiaal waarvan ook de matten worden gemaakt. Al met al een heel mooie combinatie. Ik weet niet of Ventisit deze accessoire in het programma gaat opnemen. Ook weet ik niet wat het zou moeten kosten. Als veel velomobielrijders Ventisit erom vragen wordt het misschien in het programma opgenomen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een fijn rolletje is het :)
gr Monique

VeloTeĵo zei

op de CV hebben we er éen gekocht voor Marja (10 Euro aanbieding). Zit goed, en ziet er strak uit. We hebben de dunne, maar de dikkere was beter geweest. Ik denk dat ik de dikkere bij Kees van Hattum bestel en hem afhaal op het St Maartensvlotbrugtreffen.